Aardie Novin komt in actie voor Aquatraining

VLAMMENDE FIETSERS - AQUATRAINING

1.000
van 1.000
1
Donateurs
actie
afgelopen
100% van streefbedrag
actie afgelopen

Over deze actie

De Vlammende Fietsers steunen de strijd tegen littekens! Vorig jaar fietsten ze voor het project Aquatraining. In het water kunnen brandwondenpatiënten met minder pijn revalideren en sneller herstellen.

meer

Over dit project

Je fietst voor Aquatraining

Dit jaar vragen we jullie bijdrage voor het project Aquatraining; de revalidatie in het water met gespecialiseerde fysiotherapeuten. Als de wonden van brandwondpatiënten eindelijk gesloten zijn, begint een lang en zwaar proces van revalideren. Er zitten veel voordelen aan Aquatraining als revalidatietechniek. Het is minder zwaar, littekens trekken minder en de gewichtloosheid voelt fijn. Het is effectief om conditie op te bouwen en sneller te herstellen. Wat zou er mooier zijn dan dat Aquatraining kunnen starten dankzij de bijdrage van de Vlammende Fietsers?

Wie kan er deelnemen?
Het is de bedoeling dat er binnen de regio (of binnen een korps) een team Vlammende Fietsers wordt samengesteld. Dit zullen in eerste instantie de brandweermannen en –vrouwen uit jouw regio zijn. Maar anderen mogen natuurlijk ook meefietsen. Denk bijvoorbeeld aan andere hulpverleners van de politie en ambulancedienst waar jullie mee samenwerken. Of die ene vriend of vriendin die net zo’n enthousiaste wielrenner of mountainbiker is als jij. Het staat iedereen vrij om deel te nemen aan jullie ploeg. Hoe meer deelnemers, hoe groter de kans dat jouw team de Gouden Ladder 2015 wint. Een wisseltrofee voor het deelnemende team met de hoogste opbrengst!

Waar en wanneer kan het plaatsvinden?
Dat is helemaal aan jullie. De organisator in de regio kan de route zelf bepalen. Dus of het nou 40, 60 of 75 km wordt, het is aan jullie. Ook het tijdstip wanneer je het wilt organiseren is helemaal vrij. Voordeel hiervan is dat je het kunt afstemmen op reeds geplande activiteiten. Is er bijvoorbeeld een open dag op een kazerne waar je feestelijk wilt finishen? Heb je een jaarlijkse regiobijeenkomst waar je elkaar toch al zou treffen en kun je dit combineren met een sportieve en gezellige fietstocht? Alles is mogelijk.

28-08-2018
Anoniem
doneerde
1.000,00