Wordt vrijwilliger voor

Collectanten werven

Werf nieuwe collectanten in jouw wijk! Maak een persoonlijke pagina aan en deel deze via Facebook, e-mail of WhatsApp.

Online collectebus

Maak je eigen online collectebus. Zamel online geld in en help mensen met brandwonden in hun strijd tegen littekens.

kinderen met brandwonden

Kinderen zijn het vaakst slachtoffer van brandwonden. Ze moeten leren omgaan met hun nieuwe uiterlijk en starende blikken.

Aquatraining

Revalideren met brandwonden is extreem pijnlijk. Aquatraining, revalideren in water, is minder zwaar en patiënten herstellen sneller.

mensen met brandwonden

Brandwonden. Ze houden je weken in het ziekenhuis. Met talloze operaties, pijnlijke verbandwisselingen en een ander uiterlijk tot gevolg.

Rotary Kerstloop

Kom in actie met de Rotary Kerstloop voor kinderen met Brandwonden op 9 december 2018

Harbour Run

Help mee een sportruimte voor brandwondenpatiënten in het Maasstad Ziekenhuis Rotterdam in te richten!